Tvärsnitt
Vetenskapsrådet
Sök i Tvärsnitts arkiv
Om tvär|snitt
Tvärsnitt gavs ut 1980 - 2011. Fram till 2000 gavs den ut av Humanistisk-samhällsvetenskapliga forskningsrådet (HSFR), därefter av Vetenskapsrådets ämnesråd för humaniora och samhällsvetenskap.
Reportage:

Tvärsnitt lever vidare på webben

Detta är det sista numret av Tvärsnitt i din hand. De tre tidningar som Vetenskapsrådet ger ut i dag — Tvärsnitt, Tentakel och Forskning & Medicin — kommer samtliga ut med sina sista nummer i november 2011. Nedläggningen är en konsekvens av satsningen på den nya webbtidningen.

Alla de artiklar som publicerats i Tvärsnitt sedan starten 1979 kommer dock att leva vidare. Kring årsskiftet presenterar vi en uppfräschad webbplats för Tvärsnitt där du kan ta del av 30 års HS-forskning och samhällsdebatt. En unik källa till kunskap! Ett axplock ur dessa texter kan du läsa här intill. Du når den nya webbplatsen via samma adress som idag, det vill säga www.vr.se/tvarsnittlänk till annan webbplats.

Vi som har arbetat med att producera Tvärsnitt här på Vetenskapsrådet tackar härmed för oss och hälsar samtidigt våra trogna läsare varmt välkomna till den nya webbtidningen. Väl mött våren 2012!

HELENA BORNHOLM och RAGNHILD ROMANUS


Vill du läsa hela denna artikel? För att ta del av innehållet måste du beställa ett lösenord genom att fylla i formuläret nedan.

Beställ lösenord

Dina uppgifter
User information
CAPTCHA *

Efter att du skickat oss dina uppgifter kommer du att få ett mejl med lösenordet till artikeln. Vanligtvis får du mejlet inom ett par timmar, men i undantagsfall och när det är helg kan det dröja upp till ett par dagar. Lösenord anger du i fältet här nedan. Då visas den fullständiga artikeln på sidan.

2012-11-14
Tvär|snitt
Adress:
Tvärsnitt, Vetenskapsrådet
103 78 Stockholm

Besöksadress: Klarabergsviadukten 82
Epost: tvarsnitt@vr.se

Redaktör: Ragnhild Romanus
ragnhild.romanus@vr.se
Ansvarig utgivare: Arne Jarrick
arne.jarrick@vr.se
Projektansvarig: Jesper Wadensjö
jesper.wadensjo@vr.se